top of page

Digital Marketing σε δίκτυα

 

Τα δίκτυα franchise μπορούν να εκμεταλλευτούν τις υπηρεσίες digital marketing όπως αυτές αναλύονται στην ενότητα υπηρεσίες digital marketing.

H αποστολή γραπτών μυνημάτων (SMS) μπορεί να αποκτήσει ομαδικό χαρακτήρα και να λάβει υπόψη τις γεωγραφικές περιοχές των καταστημάτων - επιχειρήσεων του δικτύου.

Αυτό μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προωθητική ενέργεια του δικτύου π.χ. ραδιόφωνο, τηλεόραση, έντυπα,... που θα λάβει χώρα την ίδια περίοδο.

Ακόμη, εφόσον συνδυάζεται και με επόμενη τηλεφωνική επικοινωνία, να προσδιορίσει ποσοτικά την αποτελεσματικότητα της συνολικής καμπάνιας

Τέλος, εφόσον ο franchisor επικοινωνησει την υπηρεσία digital marketing στα μέλη του δικτύου του, θα προκύψουν σημαντικές ποσοτικές εκπτώσεις για ολόκληρο το δίκτυο

 

 

Υπηρεσίες LOCAL

 

H 4Business με τις υπηρεσίες LOCAL500 (αποστολή 500 γραπτών μηνυμάτων SMS), έως LOCAL100000 (αποστολή 1.000.000 SMS) ενημερώνει τις ευρύτερες περιοχές κάλυψης  και όχι μόνον την γειτονιά κάθε  επιχείρησης του δικτύου σας.

 

Διαδικασία αποστολής

 • Το δημιουργικό τμήμα της 4Βusiness γράφει (σε συνεργασία με τον επιχειρηματία) το κείμενο του γραπτού μηνύματος (ετσι ώστε να προσαρμόζεται σωστά σε κάθε συσκευή παλαιάς ή νέας τεχνολογίας - smartphone).

 • Εάν το μήνυμα δεν είναι κοινό για όλα τα μέλη του δικτύου το δημιουργικό τμήμα της 4Βusiness επικοινωνεί με τους υπευθύνους επικοινωνίας των μελών του δικτύου

 • Η 4Βusiness αποστέλλει το γραπτό μήνυμα (SMS) στην/στις επιχείριση/σεις για έγκριση.

 • Η επιχείριση εγκρίνει και ορίζει ημερομηνία για την αποστολή του SMS στους παραλήπτες.

 • Η 4Βusiness επεξεργάζεται (σε συνεργασία με τον επιχειρηματία) την λίστα παραληπτών.

 • Η 4Βusiness αποστέλλει το γραπτό μήνυμα σε αυτούς την προγραμματισμένη ημερομηνία.

 

Χρησιμότητα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία αυτή για:

 • να πληροφορήσετε τους πελάτες σας για νέα προϊόντα, νέες τιμές, εκπτώσεις,...

 • να πληροφορήσετε τους πελάτες σας για μία εκδήλωσει που οργανώνετε.

 • να στείλετε ευχές στις γιορτές.

 • να αποστείλετε ευχαριστήρια μηνύματα προς τους πελάτες σας.

 • Φυσικά, μπορείτε να βάλετε την επωνυμια σας σαν αποστολέα των μηνυμάτων που θα στείλετε (μέχρι 11 λατινικούς χαρακτήρες A-Z, 0-9,- χωρίς κενά) και να κάνετε έτσι το μήνυμά σας προς τους πελάτες σας εντελώς προσωπικό.

 

Αμεσότητα

Καμία άλλη προωθητική ενέργεια δεν έχει την αμεσότητα του γραπτού μηνύματος (SMS) με το οποίο η τοπική επιχείρηση μπορεί να ενημερώσει τους μελλοντικούς πελάτες της.

 

Οικονομία

Επιπλέον, η δημιουργία μίας προωθητικής ενέργειας (SMS) και η αποστολή της στους παραλήπτες είναι σαφώς οικονομικότερη (συνυπολογίζοντας το κόστος δημιουργίας - εκτύπωσης - αποστολής ενός ενημερωτικού φυλλαδίου).

Ακόμη πρέπει να υπολογίσετε οτι τα περισσότερα φυλλάδια που διανέμονται σε πολυκατοικίες, δεν φθάνουν ποτέ στα νοικοκυριά και καταλήγουν στον κάλαθο των αχρήστων.

Ειδικά για δίκτυα franchise, εφόσον γίνει συντονισμένη αποστολή στα μέλη του δικτύου, αυτά απολαμβάνουν ποσοτικών ομαδικών εκπτώσεων.

Παράδειγμα: Η αποστολή 1.000 μηνυμάτων ανά κατάστημα κοστίζει 139 ευρώ. Εάν το δίκτυο έχει οργανώσει αποστολή 50.000 μηνυμάτων (κόστος 4.200 ευρώ) για λογαριασμό 50 επιχειρήσεων του δικτύου τότε το κόστος ανά 1.000 μηνύματα μειώνεται στο 84 ευρώ επιτυγχάνοντας έκπτωση 40%!

 

Χρηστικότητα

Ερευνες έχουν αποδείξει ότι ο παραλήπτης δεν διαγράφει ανάλογα γραπτά μηνύματα από το κινητό του (σε ποσοστό μεγαλύτερο από το 50%)  γιατί τα θεωρεί χρήσιμα!!!

Συχνά αναζητούμε στο σπίτι ένα φυλλάδιο (π.χ. για να παραγγείλουμε έτοιμο φαγητό) και όταν θέλουμε δεν το βρίσκουμε!!!

Ολοι μας εχουμε δει το μαγαζί του υδραυλικού στην γειτονιά μας. Πόσοι από εμάς έχουμε το τηλέφωνό του στο κινητό μας όταν το χρειαζόμαστε?

 

Ποιό είναι το κόστος?

LOCAL500 - 500 SMS - Το κόστος ανέρχεται σε 79 ευρώ.

LOCAL1000 - 1.000 SMS - Το κόστος ανέρχεται σε 139 ευρώ.

LOCAL2000 - 2.000 SMS - Το κόστος ανέρχεται σε 249 ευρώ.

LOCAL5000 - 5.000 SMS - Το κόστος ανέρχεται σε 495 ευρώ.

LOCAL10000 - 5.000 SMS - Το κόστος ανέρχεται σε 950 ευρώ.

LOCAL20000 - 5.000 SMS - Το κόστος ανέρχεται σε 1.800 ευρώ.

LOCAL50000 - 5.000 SMS - Το κόστος ανέρχεται σε 4.200 ευρώ.

 

Μπορω να στείλω περισσότερα SMS?

Ναι, μπορείτε. Πρέπει να συννενοηθείτε με πωλητή της εταιρείας για να σας υποβάλλει μία ολοκληρωμένη προσφορά.

 

Εχουμε αλυσίδα καταστημάτων. Τι κάνουμε?

Μπορείτε να αγοράσετε π.χ. ενα LOCAL5000 ή LOCAL20000 και να το "μοιράσετε" στις περιοχές των κάλυψης των καταστημάτων σας. Σε κάθε περίπτωση η συνεννόηση με πωλητή της εταιρείας μας θα σας δώσει την βέλτιστη λύση.

 

 

Πόσο μεγάλο είναι το μέγεθος του SMS?

Το μέγεθος ενός γραπτού μηνύματος (SMS) δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 160 χαρακτήρες (συνυπολογιζομένων και των "κενών"). Φυσικά, τo μήνυμα μπορεί να είναι μεγαλύτερο με αντίστοιχη χρέωση.

 

Πώς γνωρίζω οτι στείλατε τα SMS?

Σας παραδίδεται ή λίστα, πριν την προγραμματισμένη  αποστολή για έλεγχο.

 

Εχω δική μου λίστα με κινητά. Μπορώ να τα στέιλω?

Μπορείτε. Για 1.000 SMS (δική σας λίστα) το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 35 ευρω.

 

Θέλω να με καλέσει πωλητής για ραντεβού

Πατήστε εδω για να καταγράψετε το ενδιαφέρον σας και θα σας καλέσει πωλητής της εταιρείας.

 

Πότε πληρώνω?

Μετά την έγκριση του μηνύματος SMS από εσάς και πρίν την αποστολή του. Πληρώνετε με αντικαταβολή ή απευθείας στην ιστοσελίδα μας.

 

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ?

Οχι, δεν συμπεριλαμβάνεται.

 

Συχνές ερωτήσεις

bottom of page